Контакти

E-mail: centr-viza@ukr.net
Тел1. 0992280899
Тел2. 0969648001
адреса:
м.Коломия вул.Чорновола 6а

Іспанія

spainІспанія – це дивовижна держава. Саме тут прекрасно уживаються разом спокійний відпочинок на білосніжному піску, а також запальні ритми самби і фламенко. Побувати в цих місцях необхідно кожному, хоча б один раз в житті. Але, як відзначають мандрівники, потрапивши сюди одного разу – закохуєшся в Іспанію назавжди.
Тому, якщо ви вирішили відправитися на узбережжя Атлантичного океану, познайомитися з місцевою культурою, мистецтвом і традиціями, скуштувати смачні страви іспанської кухні, то не відкладайте в довгу шухляду оформлення візи в Іспанію.
З-за незліченної кількості пам’яток приїхавши в гірське королівство, часом просто не знаєш з чого почати. Тут Ви можете знайти найвідоміший всьому світу музей Прадо в Мадриді, де виставлені Боттічеллі, Рембрандт, кількістю шедеврів він може позмагатися з Лувром. Тут і неймовірно красивий собор Саграда Фамілія в Барселоні і космічний концерт-хол на Тенеріфе.
Якщо ви запланували поїздку в країну сонця і красивих тореадорів, вам в першу чергу слід подбати про оформлення необхідних документів. Наше агенство допоможе отримати такий документ, як віза в Іспанію.
Іспанія – це країна-свято, це півроку літа і теплого моря, тут Ви можете танцювати під запальну гітару фламенко, спостерігати майстерність безстрашного тореадора на кориді, насолодитися місцевим вином, потовкти ногами виноград на традиційному святі збору врожаю..А якщо любите футбол всією душею, то тут Ви знайдете мільйони однодумців, від 5-річного карапуза до завзятої пенсіонерки. Такий відпочинок вам до душі? Тоді віза в Іспанію оформляється нашим агентством в обумовлені з вами терміни. Ця країна радо приймає іноземних студентів з усього світу. Поступивши до вищого навчального закладу, Ви не тільки отримаєте європейський диплом, а й якісні знання і високооплачувану роботу.

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт, термін дії якого закінчується не раніше чим через 3 місяці після передбачуваного повернення (в разі наявності 2-х закордонних паспортів, що діють, слід надати обоє паспорта)
  • Ксерокопія всіх сторінок закордонного паспорта 4 розвороти на одному аркуші формату А4 з обох боків
  • Старий закордонний паспорт, що містить візи (якщо є)+ його ксерокопія 4 розвороти на одному аркуші формату А4 з обох боків
  • 2 кольорових фотографії на білому фоні 3 х 4 без кутів і овалів, матові, особа повинна займати 70-80% по вертикалі, над верхівкою повинне залишатися 6 мм білого фону
  • Cправка з місця роботи (на бланку організації з підписом і друком) з вказівкою посаді, заробітної плати і контактних даних (адреса, телефон)
  • Підтвердження наявності фінансових коштів для поїздки: виписка з банківського рахунку / кредитна карта і виписка з карткового рахунку / тревел-чеки / довідка про обмін валюти з розрахунку не менше 50 євро в добу
  • Ксерокопія всегромадського паспорта всіх сторінок 4 розвороти на одному аркуші формату А4 з обох боків

Ціна візи складає 200 євро