Контакти

E-mail: centr-viza@ukr.net
Тел1. 0992280899
Тел2. 0969648001
адреса:
м.Коломия вул.Чорновола 6а

Польща

poland_640Візи до Польщі стають все більш популярними. Багато хто хоче потрапити на територію Шенгенської зони, а зробити це простіше за все саме через Польщу. Ця одна з небагатьох країн, яка без проблем приймає на роботу емігрантів, а відкрити свій бізнес не складе особливих клопотів. Польська республіка лояльно ставиться до українців. А за допомогою досвідчених співробітників агентства віза в Польщу робиться швидко і надійно.
Польська бізнес шенген віза.
Така віза дає право перебувати на території всіх країн Шенгенської угоди до 90 днів в півріччі, тобто бізнес-віза надає Вам можливість не тільки в’їхати в Польщу, але також і здійснити подорож по всьому Євросоюзу. Куди саме їхати, до Франції, Німеччини або Бельгії, залежить тільки від Вас. Головне щоб країною в’їзду і виїзду була Польща.
Перевага бізнес-візи на відміну від туристичної, наприклад:
Вам не потрібно повторно, перед кожною поїздкою, проходити процедуру відкриття візи і оплачувати консульський і сервісний збори;
Ви не залежите від дат подачі документів і термінів розгляду візи;
в будь-який момент можете відправитися в поїздку .
Польська шопінг віза.
Шопінг віза – звичайна короткострокова Шенген віза типу С. Просто на меті не туризм, як зазвичай – а шопінг. Перевагами даної візи є:
доступність для будь-якого громадянина України;
більш проста процедура отримання річної візи, у порівнянні з туристичною;
можливість в’їжджати в інші країни шенгенської зони;
при наявності шенгенської візи за попередні три роки можна претендувати на багаторазову;
термін придатності багаторазової візи – 12 місяців.
Повторна шопінг віза до Польщі видається тільки при наявності чеків про здійснення покупок на території країни, при минулій поїздці. Така віза до Польщі відкривається на рік і дає право в будь-який час з’їздити за кордон. Це дуже зручно, оскільки можна себе не обмежувати і відправитися в шоп-тур в будь-який час – наприклад, перед святами або в сезон великих знижок.
Національна віза в Польщу.
Національну Польську візу, у більшості, відкривають ті, хто має запрошення на роботу в Польщу. Ця віза відноситься до категорії D і видається до одного року. Тобто, національна віза – це віза терміном перебування від 91 дня. А всі візи, які видані до 90 днів перебування є шенген візами.
Національна віза (D) дозволяє:
Знаходитися на території країни, що її видала, згідно часу перебування і терміну дії візи.
Додатково переміщатися по території інших держав, що входять в Шенгенську зону, до 90 днів протягом півроку.

Плюс такої візи:

-офіційно дає право перебувати на території та інших країн Шенгенської угоди до 90 днів в півріччі;
-відкривається в чистий паспорт.

Є і мінус – національна віза, хоч і є багаторазовою, але по ній небажано часто перетинати кордон (тобто постійно їздити в Україну і назад).

Ця віза добре підходить для тих, хто планує тривалий час безвиїзно перебувати на території Шенгенської угоди (зверніть увагу, не тільки на території Польщі).

Польща – одна з найбільших країн Центральної Європи, яка славиться своєю гостинністю і традиціями. Прогулюючись по вузьких вуличках королівського Кракова, Вроцлава або в столичної Варшави, мимоволі відчуваєш дух історії, дух великої Річі Посполита, яка залишила на згадку про себе безліч культурних пам’яток. Відвідавши величний Краків неможливо не пройтися королівським шляхом від Вавельського замку, в якому знаходиться поховання всієї царської династії, Ф.Шопена, президента Л.Качинського, до Ринкової площі, а проїхавши, всього 13 км, ви опинитеся у всесвітньо-відомих соляних, лікувальних шахтах Велички. Чудові палаци, костели, музеї «Старого Мяста» у Варшаві, припадуть до душі навіть самому вимогливому туристу. Однак, ви повністю не відчуєте цю країну, якщо не спробуєте журек і бігос, які поляки готують протягом багатьох століть.

 

Ціна і тип Польських візи
Повний пакет документів
Шопінг віза (шенген віза) 500грн
Бізнес шенген – віза (довгострокова мультивіза) 1800грн
Робоча національна віза (дає право працювати в Польщі) 2000грн.
Студентська віза (віза для навчання) 200Евро
Термінова реєстрація на подачу до 10 днів 70$
які треба документи то візьми інформацію з відси