Контакти

E-mail: centr-viza@ukr.net
Тел1. 0992280899
Тел2. 0969648001
адреса:
м.Коломия вул.Чорновола 6а

Чехія

czech_republicЧехія відома в світі перш за все завдяки своєму пиву, яке становить левову частку чеської гордості. Чехи варять тільки справжнє пиво, і за почесне право гордо називатися «чеським пивом» згадуваний напій проходить суворий контроль, здійснюваний спеціальної інспекцією.
Пиво. Звичайно ж. Як можна говорити про Чехію і не сказати кілька слів про чеське пиво, найсмачніше пиво в світі?
Чехи є також майстерними ювелірами (чеські гранати відрізняються глибокої прозорістю і чистотою) і кулінарами (чехи настільки смачно готують, що можуть скласти серйозну конкуренцію американцям в мистецтві переїдання).
А столиця Чехії Прага може впевнено позмагатися з Парижем за звання найромантичнышого міста в світі. Прага також є надзвичайно казковим і стародавнім містом, а готичні шпилі пражських соборів немов переносять місто на кілька століть назад, в загадкове і таємниче Середньовіччя.
Щоб провести королівський відпочинок і відчути колишньої дух лицарської Європи, побачити золотий блиск справжнього аристократичного величі і в повній мірі відчути пишність життя, потрібно всього лише небагато – відвідати Чехію, справжню коштовність європейської скарбниці!
З 2000 року для жителів України, щоб відвідати Чехію, необхідно отримати відповідну візу, яка дає Вам можливість вільного пересування по іншим 25 країнам європейського союзу, або національну, для перебування тільки на території Чехії. Візи поділяються на короткострокові та довгострокові. До короткострокових відносяться туристичні поїздки, індивідуальні (на основі відповідного запрошення), культурні та інші:
А – аеропортная віза;
В – транзитна віза;
С – віза терміном до 90 днів.
Серед довгострокових виділяють:
D – національна чеська віза;
D + C – національна чеська віза + шенген.
Наявність довгострокової візи D дає Вам право перебування в Чеській Республіці до закінчення терміну, з подальшим правом продовження перебування на території країни. Форма D дає Вам можливість на транзит через інші країни ЄС до 5 днів, але забороняє перебування в інших державах Шенгенської зони.
З наявністю форма D + C у Вас є право на проживання в Чехііе і з можливістю продовження терміну, а так само на відвідування інших країн ЄС. З усією серйозністю потрібно ставитися до термінів виїзду з країни, в випадки, якщо у Вас закінчився термін візи, Вам загрожує депортація і заборона на в’їзд в Шенгенську зону протягом 3-х років.
Для того щоб отримати право на в’їзд Вам потрібно підготувати безліч документів, заповнити анкети, оформити страховку.
Наше агентство допоможе Вам впоратися з виниклими труднощами під час оформлення візи.

Ціна візи складає 200 євро